Lia

Lia is een heldhaftige elf die iedereen geneest als ze vindt dat zij het verdienen. Met haar lange boog kan ze op een grote afstand op een vijand schieten.

Ze is geboren in Benthimon, dat grenst aan Southern Spring Sea. Ze ging al van kinds af met haar vader en haar zus mee op reis, want haar vader was namelijk een handelsman. Uit haar ervaringen heeft ze geleerd om te vechten, te jagen en te overleven in the middle of nowhere.

Op een dag kwamen ze met z’n drieën terug van de reis en ze zagen dat hun stad geplunderd was. Snel haasten ze zich naar hun eigen huis, maar die was ook dankzij het vuur ingestort. Gelukkig leefde Lia’s moeder nog en ze besloten te vluchten naar het westen. Ze zagen piraten andere huizen aan het plunderen. Het waren zeker de piraten van de Northern Peach. Ze waren met z’n allen zeker van dat Damakos(een kwaadaardige tiefling die mijn vader’s beste vriend was) hier achter zat.

Ze renden snel naar hun paarden en vluchtten naar het westen, met de hoop dat Lia’s tante&oom nog leefden. Na een paar dagen met honger te reizen, kwamen ze in een vluchtelingskamp genaamd Bonton terecht. De volgende dag ging Lia’s zus met haar paard vandoor en ze had een brief achtergelaten. Van haar vader moest ze horen dat Lia’s ouders niet Lia’s zus ouders is. Lia’s zus is gevlucht, omdat het haar tijd was. Lia begreep haar nog steeds niet, dus ze besloot weg te rennen om haar zus te zoeken.

Jaren later is haar grootste doel nog steeds om haar zus te vinden. Ook wilt ze op een dag op Damakos wraak nemen voor wat hij allemaal heeft gedaan. (Hij heeft namelijk ook haar broertje ‘vermoord’)

Ze hoorde van vele mensen dat er een geest bestaat die op elke vraag die je stelt, antwoord kan geven. De meningen waren verschillend. Er waren ook vele mensen die vonden dat het nonsense was. Lady Saharel was hierdoor overal beroemd. Ze moest heel lang reizen naar de plek waar deze legende afspeelde. Onderweg kwam ze een dwerg, genaamd Thurr tegen. Lia vroeg dingen aan hem en vertelde alles wat ze wist van Lady Saharel. De dwerg vertelde haar dat ze met hem mee mocht reizen naar een tempel die dichtbij de toren van Lady Saharel lag.

Aangekomen bij de tempel zat Lia op een bank naar het vuur van een open haard te staren. Opeens werd ze door Thurr voorgesteld aan 3 reizigers. Lia kon meteen zien dat ze geen normale reizigers waren. Ze kon merken dat elk van hen een speciaal gave had. Één van hen, een magiër genaamd Caelis vroeg aan haar of ze met hen mee wou reizen. Ze ging akkoord en zo begon het teamtoevoeging van Lia Santhaross……..

Lia

Battle for the Light lost_shinigami